Guidning

 

”Att skapa ett positivt intryck av ett nytt land och en ny kultur – det handlar aldrig bara om en bussresa och utpekade sevärdheter.”

 

Vad är det som säger att de bästa besluten fattas över ett förhandlingsbord? Kanske har dina kinesiska kontakter visat intresse för dina produkter, fått ett första bra intryck av ditt land och ditt företag – förstärk deras positiva intryck genom en skräddarsydd guidning.

 

Även under en guidning tar vi med oss den strategiska förståelsen för ditt företag. Vi representerar ditt företag och är lyhörda för alla nyanser i kommunikationen som kan vara viktiga. Varför är svenska produkter dyrare? Vad innebär svensk kvalitet? Hur fungerar det svenska arbetssättet? Under en bra resa hinner vi förklara mycket för dina gäster och ge svar på deras frågor.

 

Från Kiruna till Paris!

 

Vi har stor erfarenhet av att arrangera guidning för såväl mindre som stora grupper i hela Europa. Via vår samarbetspartner YEStravel kan vi utföra ett komplett sightseeingprogram inklusive bokning av övernattning, transport och restaurangbesök. Dina gäster blir garanterat nöjda och du kan koncentrera dig på ditt dagliga arbete.

 

Vistelse i Sverige under en längre tid

 

Ska ditt företag ta emot en delegation från Kina som stannar två veckor eller mer? Aros Kinakonsult erbjuder en mängd tjänster för att få dina gäster att trivas, exempelvis inom stadsorientering, shopping, restaurangbesök, helgaktiviteter. Vi ordnar kartor, transportmedel, tipsar om allt som behövs för en positiv upplevelse. Kontakta oss för paketförslag!

Via vårt breda nätverk av samarbetspartner, kan vi även erbjuda skräddarsydd guidning på andra språk som exempelvis ryska, persiska, spanska, arabiska. Välkommen med förfrågan.